30 Години традиција

Ресторанот Нецко2 од Штип е место каде може да уживате вие и вашите пријатели, со најдобрите понуди и највкусната скара и специјалитети приготвени од нашите веќе докажани мајстори, прилагодени според вашите вкусови.

Пријатен и реновиран амбиент

Уживајте во новиот и реновиран ентериер.

Највкусните јадења

Секој оној кој не посетил знае за квалитетот на нашата скара и јадења.


Познатата Штипска пастрамајлија се подготвува по традиционален рецепт кој останал не променет уште од старите мајстори.


Loading