30 Години традиција

Ресторанот Нецко2 од Штип е место каде може да уживате вие и вашите пријатели, со најдобрите понуди и највкусната скара и специјалитети приготвени од нашите веќе докажани мајстори, прилагодени според вашите вкусови.

Уште од самиот почеток врз основа на својот квалитет и вкус нашите производи станаа барани  и препознатливи.

Со гордост тука би сакале да ја истакнеме нашата штипска пастрамајлија.

Нашата основна цел е во секојдневен контакт со нашите муштерии да се подоруваме во нашата раота и секогаш да бидеме тука со врвна услуга и квалитет.

Остануваме посветени на Вас.

 

Ви благодариме за соработката и разбирањето.