РЕЗЕРВАЦИИ

032 609 999

078 368 990

Е-маил

necko1974@gmail.com

ЛОКАЦИЈА

Гоце Делчев бб. 2000 Штип

РАБОТНО ВРЕМЕ
  • Понеделник – Петок – од 08,00  до 01,00 часот
  • Сабота – од 08,00  до 01,00 часот
  • Недела – Затворено
ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА