Испорака

Испораката се одвива во Општина Штип и изнесува 150 денари за нарачки над 1500 денари испораката е бесплатна до вашиот дом.

Гаранција за квалитет

Нашата основна цел е во секојдневен контакт со нашите муштерии да се подоруваме во нашата раота и секогаш да бидеме тука со врвна услуга и квалитет.

Поврат на средства

НАРАЧКАТА ИМАТЕ ПРАВО ДА ЈА ОДБИЕТЕ во следниве случаи:

Доцни повеќе од 30 мин. од наведеното време на сајтот. Исклучок е ситуација кога има лоши временски услови, штрајкови, затворени или блокирани улици за непречено движење кои би го попречиле работењето на нашите доставувачите. Исклучок е и доколку ресторанот побара поголемо време за подготовка на нарачката, без вие да бидете благовремено известени пред да ја потврдиме нарачката